Vi går mot slutet av den första programperioden för Smart Built Environment och det märktes på det stora intresset för programkonferensen som vi ordnade i samband med årsstämman den 2 oktober. Det deltog omkring 90 personer under konferensen och vi delade med oss av många intressanta projektresultat. Om du inte var en av deltagarna kan du se konferensens föreläsningar här.

Minglande personer fikar
Mingel på Generator

Till dagen hade vi också bjudit in inspirationstalare att dela med sig av sin blick på digitaliseringen i sektorn, Johanna Frelin, vd Tengbom och Sigrid Brell-Cokcan, RWTH Aachen University.

Åskådarna fick också ta del av en panel som kommenterade resultatet av Smart Built Environments första programperiod, och förhoppningar om inriktningar för programmets fortsättning.

Tomas Alsmarker, BoKlok och Josephine Nellerup, Malmö stad. I panelen ingick även Christina Claeson-Jonsson, NCC

Smart Built Environment ingår i en större satsning på strategiska innovationsprogram och därför berättade också några av våra "systerprogram" om några projekt som gränsar till vår verksamhet.

Programkonferensen var en öppen aktivitet för alla som är intresserade av ett digitaliserat samhällsbyggande, hållbar utveckling och innovationer inom samhällsbyggnadssektorn.