Börjar:
Slutar:
Plats:
Webbmöte

Under hösten 2019 öppnar de strategiska innovationsprogrammen Smart Built Environment och InfraSweden2030 varsin utlysning för forsknings-och innovationsprojekt. Eftersom det finns många spännande korskopplingar mellan våra program berättar vi om våra utlysningar under gemensamma seminarium runt om i Sverige. Vi har nu också lagt in ett tillfälle för dig som inte har möjlighet att vara med på plats, där du får vara del av ett webbmöte.

Om våra öppna utlysningar

InfraSweden2030s utlysning har tema: "Uppkoppling, digitalisering, automation och AI i transportinfrastrukturen" och håller öppet den 24 oktober 2019 - 4 februari 2020 och rymmer 20 miljoner kronor. Smart Built Environments utlysning rymmer 30 miljoner kronor och berör alla programmets temaområden: Innovationer och nya tillämpningar, Värdekedjor och affärsmodeller, Informationsinfrastruktur samt Kunskap och kompetens. Utlysningen håller öppet den 12 november 2019 - 5 februari 2020.

Under seminariet får du utöver information om de öppna utlysningarna möjlighet att ställa frågor om hur du går till väga med din ansökan.

Boka dagen redan nu, detaljprogram kommer inom kort!

Anmäl dig till webbmötet den 2 december

Ange namn på organisation eller företag
Ange särskilda önskemål inför mötet
Jag accepterar härmed att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.


Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i Smart Built Environments integritetspolicy.

Uppdaterad den