Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium

”Invincible companies compete on winning business models, not products or technology.” Alex Osterwalder, uppfinnaren av Business Model Canvas och medgrundare av innovationsbyrån Strategyzer

Mycket tyder på att framtidens affärsmodeller kommer att innehålla en större digital komponent än vad de har idag. Automatisering, robotisering, och industriellt byggande är bara några exempel på trender som ryms inom begreppet digitalisering och som öppnar upp för stora kostnadsbesparingar och produktivitetsvinster.

Den 8 april bjuder Smart Built Environment till en öppen workshop med fokus på temaområdet Värdekedjor och affärsmodeller. Workshoppen sker online via den digitala plattformen Miro och leds av Cristina Lázaro, processledaren för temaområdet.

Syftet med workshoppen är att fånga upp idéer till strategiska projekt som Smart Built Environment bör satsa på under programperioden år 2020–2021. Ett utmärkt tillfälle att kunna påverka innovationsprogrammets inriktning framöver! Området innefattar också frågor kring olika aktörers roller, kompetenser, arbetssätt och hur projekt och processer organiseras.

Är du intresserad av att bli projektledare för en av de projektförslag och insatsområden som processen ska leda till? Hör av dig till processledaren Cristina Lázaro, cristina.lazaro@planbab.com eller telefon 072-207 71 16.

Anmälan

Vi vill ha din anmälan senast den 3 april. Du som anmäler dig kommer att få instruktioner om hur du ansluter till online-workshoppen.

Ange namn på organisation eller företag
Ange särskilda önskemål, allergi, specialkost, behov av hjälpmedel, övrigt
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.

Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.
Uppdaterad den