Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium
Intresseanmälan projektpresentation

Du som är projektledare för ett projekt som nyss har avslutats eller som snart avslutats kan anmäla intresse för att presentera resultatet på programkonferensen. Anmäl ditt intresse här senast den 1 oktober

Smart Built Environment bjuder in till en digital programkonferens med spännande projektresultat. Konferensen hålls i anslutning till årsstämma för programmets parter. Alla intresserade är välkomna till den öppna programkonferensen!

Vad är på gång i Uppkopplad Byggplats och vad har projektet fått för erfarenheter hittills? Hur arbetar vi med smarta modelleveranser i infrastrukturprojekt? Hur funkar höstens utlysning i Smart Built Environment? Det är bara exempel på några frågor som du får svar på under konferensen.

Vi fokuserar på resultatspridning under årets programkonferens. Vi bjuder in dig som har ett projekt inom Smart Built Environment som närmar sig avslut, eller som nyligen avslutats, att berätta om dina resultat och erfarenheter. Programmet uppdateras löpande med resultatpresentationer.

Programkonferensen sker i samband med Smart Built Environments årsstämma. Utöver ordinarie stämma håller vi strategidiskussioner tillsammans med programmets parter. Vi har bjudit in Nina Ryd, som ansvarar för temaområde Kunskap och kompetens att inleda diskussionerna genom att berätta om den syntes som gjort inom temaområdet. Du som arbetar för en organisation som ingår som part är välkommen att delta under stämman, och du som ännu inte blivit part ansluter till programkonferensen. Vet du inte om din organisation är part? Kolla här!

Varmt välkommen till en inspirerande digital konferens!

Program

12.45 Registrering inför stämman

13.00 Årsstämma och strategidiskussion

 • Ordinarie årsstämma för parter i Smart Built Environment
  Ronny Andersson, ordförande
  Kristina Gabrielii, programchef

 • Temaområde Kunskap och kompetens
  Nina Ryd, Processledare temaområde Kunskap och kompetens, professor Chalmers

 • Strategidiskussioner med fokus på resultatspridning och kunskapsuppbyggnad
  Workshop under ledning av Fredrik Bauer

 • 14.45 Kaffepaus inklusive teknikinfo för nyanslutna

15.00 Öppen programkonferens

Moderator: Fredrik Bauer

17.00 Avslut

Anmälan

Vi vill ha din anmälan senast den 16 oktober.

Ange namn på organisation eller företag


Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.
Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.

I Smart Built Environments integritetspolicy kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Uppdaterad den