Börjar:
Slutar:
Plats:
Kistamässan
Ort:
Stockholm

Framtidens digitala affärsmodeller – en trendspaning

Datadriven, med integrerad design och användaren i centrum. Det ger en hint om hur framtidens affärsmodeller för samhällsbyggandet kan se ut. Men vilka är samhällsbyggnsdssektorns Game Changers”, och vad kan vi lära oss av dem?

Välkommen på ett seminarium där vi lyfter en trendspaning om framtidens digitala affärsmodeller. Du möter Viktoria Sundquist, Smart Built Environment som berättar om ”Digitaliseringsdrivna värden och affärsmodeller i samhällsbyggnadssektorns ekosystem – en detaljerad framtidsspaning”. För att ge exempel på den förändring som sker bjuder hon upp flera exempel på projekt som arbetar med affärslogiker för ett helt nytt digitalt värdeskapande.

Stockholm Smart City Conference & Expo

Smart Built Environment är partner till Stockholm Smart City Conference & Expo som pågår 3-4 maj på Kistamässan. Mötesplatsen riktar sig till alla som leder, utvecklar och formar morgondagens samhälle och här tar du som besökare del av mängder med aktiviteter, öppna scener, utställare, experter, nyheter och en storslagen konferens. Det är avgiftsfritt att delta på mässan där vårt seminarium hålls. Vår kontakter har rabatt på konferensavgiften.

Håll dig uppdaterad om programmet!

Uppdaterad den