Under hösten 2019 öppnar de strategiska innovationsprogrammen Smart Built Environment och InfraSweden2030 varsin utlysning för forsknings-och innovationsprojekt. Eftersom det finns många spännande korskopplingar mellan våra program berättar vi om våra utlysningar under gemensamma seminarium runt om i Sverige.

Om våra öppna utlysningar

InfraSweden2030s utlysning har tema: "Uppkoppling, digitalisering, automation och AI i transportinfrastrukturen" och håller öppet från den 24 oktober 2019 till den 4 februari 2020 och omfattar 20 miljoner kronor. Smart Built Environments utlysning omfattar 30 miljoner kronor och berör alla programmets temaområden: Innovationer och nya tillämpningar, Värdekedjor och affärsmodeller, Informationsinfrastruktur samt Kunskap och kompetens. Utlysningen håller öppet från den 12 november 2019 till den 5 februari 2020.

Vi har samma koncept för alla seminarium, så det spelar ingen roll om du väljer att delta i Luleå, Göteborg, Linköping, Lund eller Stockholm.

Under seminariet får du utöver information om de öppna utlysningarna möjlighet att ställa frågor om hur du går till väga med din ansökan. Du får aktuell information om vad som är på gång inom våra program, vi bjuder på inspiration och en workshop med matchmaking tillsammans med övriga deltagare.

Anmäl dig till:

Vi arrangerar också ett webbmöte den 2 december kl. 14-15 för dig som inte kan vara med på plats.

Uppdaterad den