Under vårt lunchwebbinarium med Smart Built Environment och InfraSweden2030 berättade om våra öppna utlysningar och bjöd på projektinspiration. Nu finns webbinariet som film.

Under mötet hade vi fokus på kommuner och regioner. I filmen får du till exempel höra Sascha Benes på Örebro kommun presenterar projektet "AIDA – Artificiell intelligens för Detaljplanearbete" där man bland annat arbetar med en digital tvilling av staden. Du får också ta del av kort information om fyra projekt med inriktning mot kommuner och regioner inom InfraSweden2030.

Du kan också läsa mer om Smart Built Environments öppna utlysningen här!

Vi håller webblunch vid ytterligare två tillfällen

Vi håller ett möte tisdagen den 8 december med fokus på mindre, snabbare projekt och start-ups. Vi hoppas här att du som gillar att arbeta på det sättet, har en idé som du vill sätta igång, eller som redan kommit igång, vill delta. Här möter du det vinnande bidraget i Smart Built Innovatinstävling om Cirkulärt digitalt anläggningsbyggande. Det vinnande bidraget heter "KEDJ-A – digital insamling av materialinformation" och presenteras av Klas Hall, Kompetenspartner och Dennis W Schörling, OMoment 22.

Nästa möte i serien sker den 13 januari 2021 och denna gång lyfter vi affärsmodeller, tjänsteutveckling och hur man kan ta betalt på andra sätt än vi är vana vid. På detta möte hoppas vi att du som sitter på en lednings- eller förändringsposition vill vara med. På mötet presenterar Henrik Linderoth, Jönköping University resultat från projektet "Transformering från insidan: betydelsen av förändringsfickor för ökad digitalisering".

Självklart är det helt öppet att delta på det möte som passar dig bäst i tid, men vi vill ändå ge en fingervisning om vilken typ av inspirationsprojekt vi bjuder på så att du kan välja det möte som passat dig bäst.

Se det filmade webbinariet

Se film om Formas formella krav för ansökningar

Uppdaterad den