Är du uppdaterad med den senaste kunskapen inom samhällsbyggnad? Bygg kompetens presenterar resultaten från branschens samlade FoI-projekt. Nu har du chansen att ta del av aktuella resultat från en mängd forsknings- och innovationsprojekt inom samhällsbyggnad.

Bygg kompetens – om energi och klimat

Denna gång lyfter vi två begrepp som med rätta är på allas läppar, klimatomställning och energihantering. Du möter tre aktuella projekt som presenterar sina färska resultat. Ta till dig ny kompetens, och passa på att ställa dina frågor direkt till projektledarna. Vi har också bjudit in en röst från sektorn som kommenterar vad resultaten innebär för samhällsbyggandet.

Digitalt program 3 oktober kl. 11-12

Moderator: Kristina Gabrielii, programchef Smart Built Environment

Upphandling som främjar innovation
Linus Malmgren, Senior konsult/Rådgivare, Coreco

Klimatpositiva bygg och anläggningsprojekt: ”Mini” Målgränsvärden”
Andreas Holmgren, Treano Bygg

Energi och klimat sätter riktning för InfraSweden – ett genomdrag av resultat
Beatrice Hällås, fokusområdesledare inom InfraSweden

Vad innebär resultaten för samhällsbyggandet?
En kunnig representant från sektorn delar sina perspektiv

Utveckla din och sektorns kompetens med aktuella resultat

Det har aldrig tidigare producerats så mycket kunskap, nya metoder, verktyg och utveckling inom samhällsbyggnadssektorn. Forskning och innovation (FoI) pågår just nu inom flera stora initiativ, program och projekt. Projektresultaten ger lösningar på många av sektorns utmaningar vad det gäller ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet och sektorn behöver ta del av resultaten, använda dem och utveckla nya arbetssätt. Visst är du en av dem som vill bygga kompetens för en hållbar samhällsbyggnadssektor?

En satsning för dig som vill leda utvecklingsarbete

Bygg kompetens riktar sig till alla som vill utveckla sin kunskap inom hållbart samhällsbyggande. Vi riktar oss till dig som leder utveckling inom samhällsbyggnad och som vill hålla dig uppdaterad inom området. Du kan till exempel vara företagsledare eller chef med ansvar för utveckling. Du kanske arbetar med plan- och byggfrågor, representerar en byggherre, projektör, installatör eller är verksam i byggskedet eller inom forskning i området.

InfraSweden, Smart Built Environment, SBUF
Bygg din kompetens med färska resultat

SBUF (Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond), Smart Built Environment och InfraSweden gör en gemensam satsning för att sprida resultat från aktuella projekt som drivs i sektorn. Många av projekten ska ge lösningar på de utmaningar som samhällsbyggnadssektorn står inför. Det handlar framförallt om ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Det är kostnadsfritt att delta vid webbinarierna, och alla tillfällen spelas in så att det går att se dem som film i efterhand.

Uppdaterad den