Personer i byggmiljö med ipad

Webbinarieserien Bygg kompetens riktar sig till dig som arbetar för ett hållbart samhällsbyggandet och som vill hålla dig uppdaterad om den utveckling som sker i sektorn.

Bland de ämnen som vi har lyft i serien hittills finns: Återbruk, AI och digitala tvillingar, energi och klimat, innovation, management, automatisering, drift och förvaltning, materialhantering, arbetsmiljö, robotisering och resiliens. Du kan se alla avsnitt i efterhand.

Vi fortsätter satsningen 2023 med färska projektresultat samlade i aktuella teman. Datumen är satta och vi uppdaterar programmen. Varmt välkommen:

Bygg kompetens – vi utvecklar en hållbar samhällsbyggnadssektor
SBUF (Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond), Smart Built Environment och InfraSweden satsar tillsammans på att sprida resultat för att öka kompetensen i sektorn. Det görs som en serie webbinarier för dig som vill utveckla ditt, och din organisations, sätt att arbeta. Det är kostnadsfritt att delta och du får gärna bjuda in dina kollegor. Vi spelar in alla tillfällen och du kan se våra webbinarium som film i efterhand.
Arrangörernas  loggor
Uppdaterad den