Barn åker lådbil i vårsol

10/3: AI-lunch | AI för byggarbetsplatser

På AI-lunchen den 10 mars kl. 12.00-13.30 får du höra om resultat från projekten ”Uppkopplad byggplats” och ”AI-baserad säkerhet på byggarbetsplatser”. Läs mer och anmäl dig här!

15/3: 3CIM – webbinarium med resultat

Projektet 3CIM handlar om att ta fram en informationsmodell över de fysiska företeelserna i en stad, som byggnader, vägar, vegetation med mera att fungera som en grund för en digital tvilling av staden. Välkommen på webbinarium med resultat den 15 mars kl. 10-11.30. Anmäl dig här!

23/3: Change-driving ideas today – the norm in construction tomorrow

Träffa Smart Built Environment på Sweden Innovation Days som genomförs digitalt och på engelska. Mötet sker kl. 10.30. Här möter du projekten:

Moderator är Cristina Lázaro, internationaliseringsansvarig i Smart Built Environment.

23/3: Bygg kompetens – krislägen och nya regler

Hur skyddar vi oss mot kriser? Och vad kan vi göra här och nu för att förebygga en kris? Du hör bland annat Michael Strömgren, Briab Brand & Riskingenjörerna berätta om Den obrutna informationskedjan för brandskydd. Läs mer och anmäl dig här!

Kommande tillfällen i serien är 19 april med tema Internationalisering och 31 maj om Agenda (snart) 2030.

30/3: Heldag om AI och samhällsbyggnad

Kraftsamling – AI i samhällsbyggandet bjuder in till en heldagskonferens den 30 mars kl. 9-15. Här delar många aktörer och AI-specialister med sig av faktiska lärdomar och erfarenheter. Delta på plats i Göteborg eller digitalt! Anmäl dig här

4/4: Frukost med ”Digital transformation av byggplatser”

Välkommen på frukostmöte kl. 8.00 den 4 april. Du möter Martin Rudberg och Lars Stehn, projektledare för Digital transformation av byggplatser, som är en fortsättning på projektet Uppkopplad byggplats. Du träffar testbäddsvärdarna Robert Larsson, Cementa och Claes Henschel, NCC som lyfter praktiska erfarenheter.

4/5: Vi lyfter affärsmodeller på Stockholm Smart City Conference & Expo

Du möter Viktoria Sundquist, Smart Built Environment som berättar om ”Digitaliseringsdrivna värden och affärsmodeller i samhällsbyggnadssektorns ekosystem – en detaljerad framtidsspaning”. För att ge exempel på den förändring som sker bjuder hon upp flera exempel på projekt som arbetar med affärslogiker för ett helt nytt digitalt värdeskapande. Välkommen till mässan kl. 9.15, det är avgiftsfritt att delta.

Läs mer om Stockholm Smart City Conference & Expo.

Uppdaterad den