Susanne Nellemann Ek, vd BIM Alliance

Vågar du ta AI-klivet?

"Vi är i en tid av transformation och AI är en del av den utvecklingen. Vi behöver bära och äga den här utvecklingen, vi kan inte lämna den till vare sig EU eller techindustrin", säger Susanne Nellemann Ek, BIM Alliance.

Den nyligen lanserade tjänsten AI-klivet riktar sig till företag inom samhällsbyggnad som vill utforska möjligheterna med artificiell intelligens. Genom forum för kunskapsdelning, omvärldsspaning och inspiration ska användandet av AI främjas inom sektorn. AI Arena leds och utvecklas av organisationerna BIM Alliance, Geoforum Sverige samt IQ Samhällsbyggnad och har stöd genom Smart Built Environment.

Läs mer om AI Arena

Informationsmöten om AI-klivet, hela våren

Vill du veta mer om AI-klivet? Välkommen på återkommande informationsmöten!
På dessa möten får du veta mer om AI-klivet, höra om omfattning, upplägg och kostnad samt hur året med ett team ser ut. Du kan även ställa frågor till arrangörer och teamledare.
Medverkande är Daniel Sandhav, Lotta Wibeck, och Ann-Kristin Belkert, verksamhetsledare för AI Arena. Hör om samtliga sju team, med extra fokus på Team Bygg.

Mötena äger rum varje fredag kl. 11.00-11.30 under perioden 16/2-26/4. (Observera att det inte är några informationsmöten 29/3 och 5/4)

Läs mer och anmäl dig här!

Uppdaterad den